Blog Bersawang Labah-Labah.

Assalamualaikum. Hai.

Dah lama gila kot tak update blog.

Ya!aku tahu takda sapa rindu aku.

Tak kisah lah benda itu semua.

Dan sekarang aku kembali lagi.

Sori sebab hari tu dah janji nak update pasal majlis tunang.

Tapi masih belum berkesempatan.

Oh ya~aku akan update sekali dengan majlis kahwin. 

So, aku ingin mengalu-alukan kedatangan diri aku untuk menjadi

BRIDE TO BE 2012.

(korang nampak tak point apa yang aku nak tulis sebenarnya sampai guna font besar?)

point nya aku dah matang dan dah nak kawen. 

yeay!

Lawa gila baju kahwin dia. berangan jelaa nak mcm neh *fensan


notakukukakiku : okay!aku tahu korang nak cakap aku perempuan gedik.hade mak kesah?muahahaha





5 comments:

  1. wah tahniah.. bila kendurinye.??

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh bro~tq.majlis bulan nov neh :)

      Delete
  2. waahh bakal menjadi puan pengantin

    tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nis~tq.
      nanti awak pon sama :)

      Delete