Ini Bukan Entri Mencarut

Assalamualaikum...ehem..ehem...Hai semua.

aku puasa hari ni. tapi dalam aku berpuasa aku asyik duk ulang tayang lagu FUCK YOU by lily allen. tak patut kan. memang tak patut pon. dah laa puasa tapi telinga asyik duk dengar lagu yang entah haram jadah hape. okay! sebenarnya aku stress sebab aku kena siapkan kerja yang bukan sepatutnya aku kena buat. kau cakap macam mana aku nak handle keadaan macam neh. aku tension dowh duk sini. tak best langsung.



lagu neh ditujukan kepada sesapa yang rasa dia bos tapi haram tak reti buat kerja termasuk laa aku.

sekian.


4 comments:

  1. kim salam ngan bos hehe

    ReplyDelete
  2. terbelOg:ngan bOs tak bole kirim salam...ngan saya bOle~hihi

    ReplyDelete
  3. salam

    first time singgah...salam tuan umah dulu :)

    ReplyDelete
  4. abglOng: wasalam....meh le singgah lagik kat blOg merapu meraban neh :)

    ReplyDelete